Forsiden Om oss Kontakt Betingelser
 
Du er her:   > Betingelser
Betingelser for kjøp i vår nettbutikk

PRISER
Alle priser på nettbutikken er oppgitt med moms. Fakturaen som følger med i pakken viser prisen med og uten moms.

FRAKT
For for alle normale pakker blir den totale fraktprisen som kommer i tillegg til vareprisen kr.129,-. Det vil si at vi i de aller fleste tilfelle subsidierer frakten kraftig. Vi tar samme prisen uansett mottakeraddresse i Norge. For spesielt store gjenstander som 50 tonns verkstedspresse avtales frakten.

UAVHENTEDE PAKKER
Husk å hent pakken som du har bestillt! En pakke på for eks. 30kg som ikke blir hentet må vi betale all frakten begge veier ca.700 kr. til Posten. Blir ikke pakken hentet må vi belaste kunden med minst kr. 200 for å dekke returen.

ÅPENT KJØP
Dersom du i løpet av 14 dager etter kjøpet angrer, kan du sende varen tilbake. Varen må være uskadet og i orginalpakning. Fortell helst om årsaken til returen. Du betaler returfrakten, men du får hele fakturabeløpet tilbakebetalt.

BETALING

Vi sender som postoppkrav eller du kan benytte vårt kortbetalingsystem på nettbutikken. Det er og mulig å forskuddsbetale. Fraktprisen blir den samme uansett betalingsmåte.

Etter nærmere avtale kan vi FAKTURERE FIRMA. Ta kontakt på tlf. eller post@toolfarm.no

 

GARANTI
Vi følger kjøpsloven, men du er velkommen til å klage til oss uansett hvor lang tid det er siden varen ble kjøpt. Vi gjør alt for at alle skal bli fornøyd.


 

 


©2010 - Skarpstrand, 8412 VESTBYGD - Tel: 76 93 01 78 - Mail: post@toolfarm.no