Magma Sveiseapparat Mig 170

Magma Sveiseapparat Mig 170
Varenr.
6563
Pris
kr 4 800,00

Kvantumsrabatt

Loading...
 • Magma Sveiseapparat Mig 170
 • Untitled-gfykgfk
 • Untitled-1
 • rqrq3r
 • Untitled-åo
 • 004
 • Mig170-Tilbehør
 • 007
 • Skjermbilde magma 170

Magma Sveiseapparat Mig170

 

UTSOLGT!   Ny modell kommer på lager ca 10 april.  Prisen blir den samme men det nye får 180 Amp.

For deg som trenger apparat før den tid så kjører vi tilbud på  Mig 200i  varenr. 6622

Vi tror dette er Norges beste Mig sveisekjøp! Prisen i flere år har vært 5800.- Stort innkjøp direkte fra fabrikken til vårt lager = lav pris.

Proff Mig sveis med trinnløs separat elektronisk justering av både strømstyrke og matehastighet. Sveiser stål fra 0,9mm til 8mm med og uten gass og aluminium med gass. For sveising av aluminium bør man ha slangepakke med teflonstrømpe (se lenger ned på siden under relaterte produkter).

Apparetet er meget lett å bruke, egner seg for nybegynnere. Passer meget bra til raske reparasjoner der det er både rust og tynnslitt. (eksosanlegg,fjøsinnredninger osv). For pen sveis og lite sprut ved bruk av rørtråd (flusstrådd) er det enkelt å bytte om polariteten på dette apparatet. Da skal pluss til godsklemmen. Denne fuksjonen er viktig ved sveising uten gass.

Den nye IGBT teknologien gjør at apparatet har lav vekt (16 kg) i forhold til ytelse og funksjon. Tar trådspoler med diameter 20 cm men også mindre spoler. Det følger med Mig pistol og slangepakke lengde 3 meter med standard proffesjonell EU kobling.

Med på kjøpet får du også en vanlig elektrode/pinnesveis som tar vanlige elektroder og basiske opp til 3,2 mm. Det betyr at her kan man også sveise på tykkt stål og med elektroder som gir maksimal styrke/stekkfasthet.

Det følger også med 3 meter kabel og elektrodeholder for pinnesveis. Går på 1 fase og 16 amp sikring. Elektrodesveisen kan justeres fra 10 til 170 A. Mig sveisen kan justeres fra 11 til 26 volt.

Trådmatehastighet er 1,5 til 16 m/min. Trådmatehjul som følger med har spor for både 0,8 og 1 mm tråd. Se ellers tekniske data på vedlagte bilde. Her er også en trinnløs "burnback" justering som regulerer hvor langt inn tråden skal brennes av etter man slipper håndtaket. Dette er et unikt tilbud på et sveiseapparat som passer både til førstegangssveiseren og til den proffesjonelle brukeren.

Legg merke til at det er proff standard hurtigkobling på slangepakken. Dette finnes ellers bare på langt dyrere apparater!

 

Anmeldelser av kunder

"Hei, jeg kjøpte et Magma Mig 170, og hentet det på fredag på posten. I dag har jeg prøvesveiset, og jeg er meget overrasket hvor bra apparatet fungerer. Sveising med Esab flusstråd er faktisk ikke noe problem, selv på 1mm stålp. Tenkte bare jeg ville gi en tilbakemelding."

Og her er noen ord fra en annen kunde:

"Jeg må ellers si at jeg er svært fornøyd med sveiseapparatet så langt. Trådmating og slangepakke virker veldig bra, og aldri hatt noen problemer. Bedre enn dyrere apparater av «annerkjente» merker på bilverksteder hvor jeg har jobba før."

 

Hører egentlig til i en helt annen prisklasse , men det er morsomt å selge kvalitet rimelig. Garanti 5 år privatkjøp og 2 år til næringsbruk. Over 300 apparater solgt i Norge. Så og si 0 feilprosent!

Bruksanvisning ligger under dokumenter. Varene som ligger lenger ned på siden her under "relaterte produkter" passer dette sveiseapparatet.

 

  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×