Sveisetråd OK AUTROD 0.8mm 5kg

Varenr.
6494
Pris
kr 2 625,00
UTSOLGT
Esab sveisetråd OK AUTROD 0,8mm

Ved et uhell har vi oppdaget ny og forbløffende egenskap ved denne tråden. Vi glemte å skru på gassen og den sveiste like bra.

Særlig tynne stålplater ned til 0,5 mm. Tetting av hull går og som en lek. Yppelig til rustsveising på biler.  Eneste begrensningen er oppover i tykkelse, over 2 mm blir ikke bra.

Generelt må man litt opp i strøm i forhold til bruk av dekkgass.   Passer alle våre mig apparat. 

OK Autrod 19.30 0.8 mm 5kg er en silisiumbronseelektrode med gode sveisegenskaper for gassbuesveising av kobbersilisium og kobber sinkbaserte legeringer og for MIG lodding av galvanisert plater.

 

OK Autrod 19.30 er legert med silisium og mangan og gir en slitesterk og korrosjonsbestandig sveisesveis for sveising på aksler og lagerflater av ikke-legering og lavlegert stål, samt støpejern. Legeringen blir mye brukt for sveising av sinkbelagt plater i bilindustrien. Høy strekkfasthet og seighet er andre gode egenskaper.

 

Forvarming og kontinuerlig varmeforsyning av arbeidsstykket (200-600 ° C) er generelt også nødvendig for moderat grove tykkelser. Jo tykkere materialet, høyere forvarming og arbeidstemperatur. Beskyttelsesgass: Ar, Ar / He-blandinger eller He (I1-I3), tilsetningen av 1% O2 forbedrer loddeegenskapene.