Om ToolFarm AS

Siden 2005 har Toolfarm AS levert Sveiseapparat, plasmaskjærer, vinsjer og verkstedmateriell til både næringsvirksomhet og det private. Vi tilbyr også andre varer som kan være til nytte både i arbeid og fritid. Velkommen til en hyggelig og svært lønnsom handel her på vår nettbutikk!

Toolfarm.png

Nettbutikk og fjernhandel
I 2005 startet undertegnede med import av sveiseapparat og vinsjer og salg på Internett
Bakgrunnen var teknisk interesse og ønske om å skape mer virksomhet på gården. Erfaring i å løse tekniske utfordringer som bonde har kommet godt med. I 2007 ble nettbutikken skilt ut fra gårdsdriften og navnet ble "Toolfarm AS". Undertegnede er forresten 4. generasjon som eier Skarpstrand Gård. Melk og kjøttproduksjonen ble lagt ned 1. mars 2012, så i årene fremover har det vært full satsing på netthandels bedriften Toolfarm.

En stor del av varene importerer vi direkte fra fabrikker som vi har hatt et langt og tett samarbeid med. Dette gjør det lettere å finne nye kvalitetsprodukter, og dermed selge dette til en lav pris. Vi er svært nøye på kvaliteten, så flere vareprøver har blitt vraket underveis. Derfor tørr vi å si at dersom en vare fra oss ikke svarer til forventningene, så klag til oss, selv om garantien etter kjøpsloven er utgått! Vær oppmerksom på at selv om ikke alle reservedeler ligger på nettbutikken, så har vi deler på lager til det aller meste vi importerer og selger. 

Vi er også autoriserte forhandlere av Magma apparater og Tetra vinsjer. Vi har eget serviceverkstedet her i Norge samt et stort delelager til både Magma sveiseapparater, plasmaskjærere og Tetra vinsjer! Så uansett hvor langt frem i tid, så vil vi kunne skaffe deler til dit Magma apparat eller Tetra vinsj.

Hentelager / Lagerutsalg
Alle er velkommen til vårt lager på Skarpstrand Gård. Her vil du finne alt av varer som er på nettbutikken pluss en del mer. Det er mulighet for kortbetaling og betaling gjennom vipps.

Hvordan finne fram til oss? På E10 mellom Sortland og Lødingen, nærmere bestemt på Kanstad finner du krysset til Vestbygd. Her er det bare å følge skiltingen mot Offersøy Feriesenter. Ca 200 meter før Feriesenteret tar du av til venstre og kjører 1km. Om du planlegger besøk til vårt hentelager/lagerutsalg setter vi pris på om du gir beskjed på forhånd.

Nettbutikken vår er døgnåpen og vi er tilgjengelige på e-post: post@toolfarm.no og telefon: 76 93 22 22 fra 09:00-16:00 alle hverdager.

For hastesaker utenfor åpningstiden ring oss på: 469 488 02

Beste hilsen
Daglig leder, Kristen Skarpstrand med familie og ansatte.