Om ToolFarm AS

På denne nettbutikken finner du flere ting som kan gjøre hverdagen morsommere, lettere og mer lønnsom for deg. Vi tilbyr varer som kan være til nytte i arbeid og fritid. Spesielt for deg som er en praktisk,kreativ og aktiv person. 


VINSJ - LUFTGEVÆR - SVEISEAPPARAT- VERKTØY-VERKSTEDPRESSER.

 

I 2005 startet undertegnede med import av vinsjer og salg på internett.


Bakgrunnen var teknisk innteresse og ønske om å skape mer virksomhet på gården. Erfaring i å løse tekniske utfordringer som bonde har kommet godt med. Har også drevet produktutvikling og litt produksjon. I 2007 ble nettbutikken skilt ut fra gårdsdriften og navnet ble Toolfarm AS. Undertegnede er forresten 4. generasjon som eier Skarpstrand Gård. Melk og kjøttproduksjonen ble lagt ned 1. mars 2012, så i årene som kommer blir det full satsning på Toolfarm.

 

En stor del av varene importerer vi direkte fra fabrikkene. Dette gjør det lettere å finne nye produkter, og å selge dette til meget lav pris. Vi er nøye på kvaliteten, så flere vareprøver har blitt vraket underveis. Derfor tør vi å si at dersom en vare fra oss ikke svarer til forventningene, så klag til oss, selv om garantien etter kjøpsloven er utgått. Vær oppmerksom på at selv om det er få reservedeler som ligger på nettbutikken, så har vi deler til det aller meste vi importerer og selger.
 

LAGER/GÅRDSUTSALG
Alle er velkommen til vårt lager på Skarpstrand Gård. Her vil du finne varene som er på nettbutikken pluss en del mer.  Det er også mulighet for kortbetaling.


Hvordan finne fram til oss? På E10 mellom Sortland og Lødingen, nærmere bestemt på Kanstad finner du krysset til Vestbygd. Her er det bare å følge skiltingen mot Offersøy Feriesenter. Ca 200 meter før Feriesenteret tar du av til venstre og kjører 1km. 
Vi har normalt åpent alle hverdager fra kl.8.30 til kl.16.30 og er du etter spesielle tekniske ting ser vi at du ringer på forhånd.Beste hilsen


Kristen Skarpstrand med familie og ansatte.

Nyhetsbrev
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernpolicy
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×