Sveiseapparat

Toolfarm AS er en Norsk autorisert leverandør av Magma sveiseapparater og plasmaskjærere. Magma apparatene er pålitelige og av høy kvalitet, og har levert sveiseutstyr til det Europeiske markedet siden 2005, de er også rimelig priset på det Norske markedet. 5 års garanti ved privat bruk og 2 år i næring. Vi har serviceverksted og delelager her i Norge.
Elektrodesveising egner seg til så og si alle metaller og fungerer også svært godt utendørs og under vann. Pinne apparatene til Magma er pålitelige og allsidige i sitt bruk, og egner seg både til tøffe sveisejobber men også helt enkle sveiseoppgaver.
MIG/MAG-sveising er den mest brukte sveiseprosessen i verden, dette på grunn av de allsidige bruksmulighetene. Vi tilbyr kundene en portefølje av pålitelige og gode Magma MIG/MAG apparater til forskjellige behov.
TIG-sveising brukes især på tynne og middels tykke arbeidsemner. Uansett om det gjelder enkle sveisejobber, mobil bruk eller produksjon, så har Magma sin portefølje av pålitelige TIG-apparater den passende løsningen for deg.
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×