På lager
6494 Untitled-1_1.jpg

Kieselbronsje ESAB 19.30 0.8mm 5kg

Varenr.
6494
Pris
kr 2 625,00
Esab sveisetråd OK AUTROD 0,8mm

Kan brukes uten dekkgass, og er også mulig å kjøpe på mindre ruller.

Høykvalitetslegering fra ESAB. Til tynnplatesveising, reperasjon av rust på biler etc. Etterlater seg en rustfri bronsjefarget fuge. Høy strekkfasthet. Tetting av hull går og som en lek.  Generelt må man litt opp i strøm i forhold til bruk av dekkgass.
ESAB Autrod 19.30 0.8 mm 5kg er en silisiumbronsetråd med gode sveisegenskaper for gassbuesveising av kobbersilisium og kobber sinkbaserte legeringer og for MIG lodding av galvanisert plater.

OK Autrod 19.30 er legert med silisium og mangan og gir en slitesterk og korrosjonsbestandig sveisesveis for sveising på aksler og lagerflater av ikke-legering og lavlegert stål, samt støpejern. Legeringen blir mye brukt for sveising av sinkbelagt plater i bilindustrien. Høy strekkfasthet og seighet er andre gode egenskaper.

Forvarming og kontinuerlig varmeforsyning av arbeidsstykket (200-600 ° C) er generelt også nødvendig for moderat grove tykkelser. Jo tykkere materialet, høyere forvarming og arbeidstemperatur. Beskyttelsesgass: Ar, Ar / He-blandinger eller He (I1-I3), tilsetningen av 1% O2 forbedrer loddeegenskapene.