På lager
1037 tetra 2500 universal2.JPG

Tetra 2500 RTA-b. universal 12 volt

Varenr.
1037
Pris
kr 4 800,00
Her har vi laget et helt nytt opplegg for bruk av vinsj som løser mange problemer!
 
Normalt  monteres en vinsj fast på for eks. kjøretøy, får man ikke festet wiren slik at den går vinkeltrett inn, vil den ofte spole opp skeivt og legge seg på ene siden av trommelen. I verste fall kan man ødelegge vinsjen.
 
Vår konstruksjon er laget slik at vinsjen kan festes/henges fast  hvor som helst (passer vanlig 50mm bil henger kobling). Vinsjen vil da svinge fritt i trekkretningen. Når wiren kjøres inn vil den fordele seg jamt på trommelen.  Dette fordi vi har montert en rustfri stålring i en viss avstand fra trommelen. Innvendig diameter på denne og nøye utprøvd avstand mellom ring, trommel og øye gjør at vinsjen under belastet bruk vil pendle litt sideveis og wire vil fordele seg jamt på trommelen. Vinsjen kan for eks. brukes både foran og bak på et kjøretøy. Er det ikke hengerfeste kan man bruke et sjakkel eller to i slepefestene.
 
Andre bruksområder kan være å dra opp båten , flytte stein, dra tømmer, løft (lav høyde) og annet tungt som skal flyttes. Den rene kraften (løftekraften) er ca 500 kg. Drakraften vil da være fra 1000 til 1500 kg. Dette avhenger selvfølgelig av friksjon/rullemotstand/stigning osv. Det følger med 3 meters batterikabler og polsko med hurtigkobling. Vi kan og levere med kraftige batteriklemmer. Ledning med bryter for inn og utkjøring er 3,7 meter. Er det ikke tilgang på strøm fra kjøretøy kan man bruke et 20-60 Ah start /fritidsbatteri det vil holde til 2- 6 innkjøringer uten ladding.
 
Vi kan  levere den med to typer trådløs styring, se ekstra bilder og lengre opp på siden under "tilbehør".
 
 
Spesifikasjoner
  • Vekt  14 kg
  • Mål  lengde 42 cm bredde 34 cm høyde 20cm
  • wire syntetisk 12 meter  x 5 mm
  • wirehastighet ubelastet. 7 m/min.
  • wirehastighet halv belastning 4m/min.
  • wirehastighet full belastning   2m/min 
  • frikobling av trommel (wire kan dras ut for hånd)
  • Vi leverer nå standard med syntetisk wire, sterkere enn stål.
 

Relaterte varer

Radiostyring Hs-4 12 / 24V
Varenr.
1267
kr 2 400,00
Radiostyring 12 volt
Varenr.
1202
kr 690,00